s
Hoëveld Boerbok Vleis Missiestelling

Menslike en Etiese

Ons visie is om soveel as moontlik mense bekend te stel aan ons 'free range' bokke en die gepaardgaande gesondheids voordele, en as die mees betroubare vervaardiger van outentieke 'free range' Bokke in Suid-Afrika erken word.

Koop vleis direk van 'n Boer ?

Die smaak en kwaliteit van vleis wat op 'n hoë gehalte. Die vleis is plaaslike, dit is vars en dit is gesonder vir jou. 'N beter dieet vir die bok beteken ook 'n beter gehalte vleis vir jou. Ons bokke is ryker aan antioksidante soos vitamien E , beta - karoteen en vitamien C. Ons Bokke is afkomstig van n klein hoewe en het minder tekens van bygevoegde hormone soos antibiotika of ander dwelms wat algemene bestanddele is in die meeste kommersiële vleis.

Bokke verkoop as capretto of chevon

Die term capretto kom van die Italiaanse woord "kind bok " en dit is waarna ons verwys wanneer die koop van n jong bok se vleis. Capretto is soortgelyk aan lam in geur en tekstuur. Dit is baie maer en is pienk van kleur.

Chevon is die term wat gebruik word vir 'n bietjie swaarder diere wat tussen die ouderdomme van 6-18 maande . Chevon het 'n meer geurige smaak en 'n stewiger spiere tekstuur as capretto .

Hoekom Hoëveld Boer Bok Vleis?

Bokvleis is maer en het voedsame eienskappe in ooreenstemming met wat die gesondheid kenners beskou as 'n gesonde vleis alternatiewe , veral as gevolg van sy lae-vet en cholesterol inhoud. As gevolg van sy molekulêre struktuur, bokvleis is makliker om te verteer en laer in kalorieë. Boerbok vleis het 'n ferm tekstuur , met geure van matig tot sterk , afhangende van die ouderdom van die dier .

Boerbok vleis is deel van die dieet van mense in die meeste dele van die wêreld vir duisende jare . Onlangse navorsing dui daarop dat die bok was die eerste dier wat mak gemaak is deur die mens. Dit is nog steeds die mees geëet vleis in die wêreld.

Bokvleis wat tradisioneel geëet word deur die Midde-Ooste , Caribbean, Kubaanse , Haities , Spaans , Indiese , Asiatiese en Afrika- verbruikers. Dit is te danke aan sy wye beskikbaarheid in hierdie streke en omdat bokvleis is een van die enigste vleis in die wêreld met minimale taboes .

'N Woord van die Boer:

Die een ding wat ek altyd vir mense wil sê is om hulle bok vrees te ontwapen is: "Ek het nie gedink jy het geweet dat kasjmier kom van bok af nie. "
Wanneer ek sê dat dit is soos die bok sluise oop , en mense vind dat as dit goed genoeg is om dan dra dit is dit goed genoeg om te eet. Bok is nader in geur van lam as skaapvleis.

Geassosieer met:

inmg