eng

Boerbok

Holgatfontein plaas in Nigel huis van Tecumseh Boerbok stoet, Boerbok Genepoel Genetics stoet en Soetdorings Boerbok stoet in Hoopstad uitsluitlik verskaf Hoëveld Boerbok Vleis 3 tipes van inheemse Boerbokke:

  • Boerbokke
  • Savannah
  • Kalahari red
  • Ons besluit om in te samel en te verkoop hierdie unieke Boerbokke is ons bydrae tot jou gesondheid en die van ons gemeenskap.

    Voordele van die eet Boerbok

    Deur die toevoeging van ons plaaslike vleis aan jou etes sal n lekker verandering aan jou normale dieet wees, Boerbok vleis is hoog in proteïen, en baie laag in cholesterol en vet. Met minder as 'n derde van die vet van ander vleis en minder kalorieë as hoender , bok vleis bevat minder cholesterol en dit is nou in aanvraag in 'n toenemend gesondheidsbewuste wêreld.

    Hoe smaak Boerbok?

    Boerbok vleis smaak soos jong vark, kalfsvleis, of binnelandse lam. Jy kan dit voorberei in 'n verskeidenheid van maniere : Braai, gebraai, gestoofde, gesoteerde of in jou gunsteling wors. Ons Boer Bok het 'n ligte en delikate smaak as gevolg van die natuurlike dieet en 'n hoë gehalte genetika. Bokvleis kom uit tops in terme van totale vet persentasie , kalorieë en cholesterol.
    Lam bevat ses keer meer vet en dubbel die kalorieë per 100 mg. Die naaste teenstander in die gesondheid spel is volstruis wat 0,2 % minder vet en twee minder kalorieë .